Promisiunea catre clienti

Promisiunea catre clienti

Ne-am angajat sa dezvoltam cu tine o relatie pe termen lung.

Afacerea ta este importanta pentru noi si nu vom uita niciodata asta. Nu iti vom promite nimic din ceea ce nu iti vom putea furniza si vom fi onesti cu tine, inca de la inceput.

Te vom asculta si ne vom stradui sa intelegem intocmai nevoile si cerintele tale si te vom ajuta daca este necesar la intocmirea sau completarea pachetului de recrutare (descrierea postului vacant, specificatia de personal, profilul proprietatii, pachetul de beneficii, conditiile locale etc) si daca va fi posibil te vom vizita.

Orice ne vei spune, va fi confidential si va ramane asa pana cand ne vei spune altfel.

Obiectivul nostru este sa facem procesul de recrutare cat mai profesionist posibil. Recrutarea poate fi deseori un proces lung si costisitor, dar daca vom actiona ca parteneri ai tai, ca mentori si  sfatuitori de incredere, iti garantam ca iti vom putea gasi persoana potrivita. 

Cu fiecare plasament am contribuit la dezvoltarea industriei ospitalitatii in Romania sau in afara tarii, si mii de aplicanti au gasit suport cu ajutorul companiei noastre. Am incercat mereu sa gasim cea mai buna solutie pentru fiecare applicant si client in parte, astfel incat sa contribuim deopotriva la dezvoltarea unei cariere profesionale, cat si la dezoltarea unei organizatii din domeniul ospitalitatii. Multi dintre cei carora le-am mediat un loc de munca, sunt acum in pozitii de Management si noi continuam sa colaboram cu ei.

 

Succesul tau este succesul nostru!