Servicii personalizate pentru clientii nostri

Personalizare personalizare personalizare

Intocmirea profilului clientului, analizarea locului de munca, si profilul aplicantului

De indata ce primim un proiect, ne focusam pe cerintele clientului. Vom tine cont de urmatoarele aspecte:

Profilul clientului: tipul de companie, cultura organizationala, pozitia curenta in raport cu piata muncii, obiective viitoare si strategii de viitor.

Profilul locului de munca: pozitia in cadrul schemei organizationale, obiectivul, rolul, responsabilitatile, activitatea, contextual muncii, stilul de lucru si valorile promovate.

Profilul aplicantului: stabilirea exacta a calificarii/calificarilor necesare, competentelor, aptitudinilor,  abilitatilor, alte criterii generale sau esentiale care trebuiesc urmarite.

Identificare

Identificarea metodelor si a instrumentelor necesare intregului proces de recrutare.

Nivelul pentru fiecare proiect, termenul limita.

Cautarea interna (consultarea vastei noastre baze  de date) impreuna cu o campanie de publicitate (pentru a ne da posibilitatea de a intra in contact cu candidatii care nu au fost inregistrati) si, daca este necesar vom efectua un Head Hunting pentru a ne asigura clientii ca vom atrage cei mai valorosi aplicanti existenti in piata.

Atragere

Atragere si retinere

Timpul investit pentru a intelege nevoile clientului ne va ajuta sa obtinem toate informatiile relevante pentru a gasi a atrage si a retine cei mai buni candidati.

Punand la dispozitia aplicantilor toate informatiile relevante (despre profilul clientului, profilul locului de munca, pachetul salarial si al beneficiilor), cu exceptia celor care sunt confidential, in modul cel mai transparent cu putinta, ne va ajuta sa atragem cel mai bun si mai moticat candidat pentru oferta clientului.

Candidatul potrivit la locul potrivit

Evaluare si selectie

Folosind instrumente de recrutare si selectie clasice si moderne (interviuri, chestionare psihologice, teste)  avem posibilitatea sa evaluam fiecare applicant in functie de aptitudini, competente si abilitati astfel incat experienta fiecarui applicant sa fie potrivita cu organizatia unde va lucra in viitor. Avem in vedere tipul de organizatie, pozitia avuta, cunostintele, performantele, comportamentul astfel incat noul loc de munca sa se potriveasca cat mai bine fiecaruia, sis a raspunda cat mai bine cerintelor clientului.

Recrutare si Head Hunting

Recrutam personal HoReCa PENTRU ORICE DEPARTMENT (incluzand baruri si restaurant, bucatarie, patiserie, receptie, camera, vanzari si marketing) si pentru orice nivel de cariera ( debutanti, sommelier, bucatari cu stele Michelin

Recrutam  personal PERMANENT, SEZONIER SAU TEMPORAR  pentru hoteluri, bistrouri, restaurante a la carte, fine dining, companii de catering, puburi, baruri si cafenele in Romania  si Marea Britanie. Oferim CONSULTANTA pentru branding si rebranding, consultanta pentru deschideri de restaurante, personal calificat, personal pentru demonstrații culinare, degustari de vinuri, promovare /marketing. Suntem mandri ca avem ca parteneri, in orice tara am facut plasamente, companii de top, care au performante profesionale si lucreaza la cele mai inalte standarde. Acesta este unul din cele mai importante lucruri pentru noi si reprezinta cheia succesului programelor pe care le desfasuram. Multumim tuturor partenerilor nostri pentru rolul constant pe care l-au avut in dezvoltarea companiei noastre, de-a lungul timpului. Invitam orice companie din Romania sau din strainatate sa ne contacteze in cazul in care isi doreste o colaborare cu noi, sa ne contacteze la adresa office@ihrc.ro