RECRUTARE SI HEAD HUNTING

Recrutam personal HoReCa pentru ORICE DEPARTMENT (incluzand baruri si restaurant, bucatarie, patiserie, receptie, camera, vanzari si marketing) si pentru orice nivel de cariera ( debutanti, sommelier, bucatari cu stele Michelin.

Recrutam  personal PERMANENT, SEZONIER SAU TEMPORAR  pentru hoteluri, bistrouri, restaurante a la carte, fine dining, companii de catering, puburi, baruri si cafenele in Romania  si Marea Britanie.

Oferim CONSULTANTA pentru branding si rebranding, consultanta pentru deschideri de restaurante, personal calificat, personal pentru demonstrații culinare, degustari de vinuri, promovare/marketing. Recrutare

Suntem mandri ca avem ca parteneri, in orice tara am facut plasamente, companii de top, care au performante profesionale si lucreaza la cele mai inalte standarde. Acesta este unul din cele mai importante lucruri pentru noi si reprezinta cheia succesului programelor pe care le desfasuram. Multumim tuturor partenerilor nostri pentru rolul constant pe care l-au avut in dezvoltarea companiei noastre, de-a lungul timpului.

Invitam orice companie din Romania sau din strainatate sa ne contacteze in cazul in care isi doreste o colaborare cu noi, la adresa office@ihrc.ro