Despre noi

RecrutareDin 2001 suntem o agentie de recrutare specializata in locuri de munca in industria ospitalitatii atat pentru piata din Romania cat si din UK.

Daca esti in cautarea unui loc de munca in industria ospitalitatii, reteaua noastra de clienti, construita de-a lungul anilor, iti poate oferi  incomparabile oprotunitati, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe cel al Marii Britanii.

Recrutam personal pentru urmatoarele departamente:

HotelHoteluri: Calitatea serviciilor incepe cu angajatii. Ei reprezinta partea umana a unei firme,  ei sunt fata si personalitatea unui hotel. G&G are grija sa gaseasca candidatul perfect. De-a lungul anilor, am adunat o mare experienta in recrutarea celor mai buni candidati, pentru orice department sau nivel de cariera din cadrul hotelurilor sau restaurantelor. De asemenea, suntem specializati in recrutarea si selectia personalului pentru deschideri de hoteluri, fiind singura companie de pe piata romaneasca ce a organizat cea mai mare campanie de recrutare si selectie pentru deschiderea unui hotel-Hotel Radisson Blue, in anul 2008.

Catering: Intelegem faptul ca industria de catering este o industrie care se “misca” foarte repede si constant incercam sa identificam si sa atragem personal de calitate pentru toate nivelurile de cariera. Realizam un process de recrutare complet pentru a atrage si mentine cel mai bun personal pentru locurile vacante si furnizam forta de munca calificata pentru toate nivelurile industriei de catering.

Catering

Restaurante: Recrutam personal pentru toate nivelurile de cariera pentru restaurante de tip Quick service, Style Concept, Fine Dining, Fast Food. Suntem reprezentantii unui portofoliu de clienti care ofera salarii competitive, posibilitati de promovare si dezvoltare personala si profesionala.

Avem 15 ani de experienta in acordarea de sprijin profesionist si oferirea unor servicii personalizate catre un impresionant numar de candidati si clienti care deruleaza fie afaceri mici, fie sunt o prezenta majora pe piata ospitalitatii, incluzand firme locale, internationale, lanturi hoteliere de 4-5 stele, precum si restaurante de fine dining.  

Cei care sunt in cautarea unui loc de munca pot gasi prin intermediul nostru un pachet excelent de servicii pentru dezvoltarea carierei, pentru orice nivel de cariera si pentru orice tip de organizatie. Daca  sunteti interesati sa incepeti o cariera in domeniul ospitalitatii sau doriti sa va dezoltati cariera va asteptam aplicatiile la cariere@ihrc.ro.

experienta

Pentru angajatori oferim o gama variata de servicii HR pentru orice tip de organizatie in cadrul sectorului ospitalitatii: consultanta, deschidere hoteluri si campanii de marketing, recrutare si selectie, agentie angajatoare, servicii de executive search. Pentru detalii cu privire la orice program, nu ezitati sa ne contactati la adresa office@ihrc.ro.

Consultantii nostri sunt specializati in recrutare in industria ospitalitatii si faciliteaza servicii eficiente atat pentru clienti  cat si pentru candidati.

Suntem mandri sa avem un  exceptional portofoliu de clienti, sute de campanii de recrutare efectuate pentru unele din cele mai cunoscute branduri internationale, furnizare de personal pentru sute de evenimente private sau corporate, organizate in cadrul unora din cele mai mari companii din industria ospitalitatii, organizarii celei mai importante campanii de recrutare si selectie pentru deschiderea celui mai mare hotel de 5 stele din Romania.

Cu fiecare proiect am contribuit la dezvoltarea industriei ospitalitatii in Romania si mii de aplicanti au gasit suport in cadrul agentiei noastre. Cautam cea mai buna solutie pentru fiecare candidat astfel incat fiecare sa-si dezvolte cariera. Foarte multi din cei angajati prin intermediul companiei noastre sunt acum manageri, iar noi continuam sa colaboram cu ei.