G&G Recruitment

Din 2001 suntem o agentie de recrutare specializata in locuri de munca in industria ospitalitatii atat pentru piata din Romania cat si din UK.

Daca esti in cautarea unui loc de munca in industria ospitalitatii, reteaua noastra de clienti, construita de-a lungul anilor, iti poate oferi  incomparabile oprotunitati, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe cel al Marii Britanii.Recrutam personal pentru urmatoarele departamente:

Hoteluri: Calitatea serviciilor incepe cu angajatii. Ei reprezinta partea umana a unei firme, ei sunt fata si personalitatea unui hotel. G&G are grija sa gaseasca candidatul perfect. De-a lungul anilor, am adunat o mare experienta in recrutarea celor mai buni candidati, pentru orice department sau nivel de cariera din cadrul hotelurilor sau restaurantelor. De asemenea, suntem specializati in recrutarea si selectia personalului pentru deschideri de hoteluri, fiind singura companie de pe piata romaneasca ce a organizat cea mai mare campanie de recrutare si selectie pentru deschiderea unui hotel-Hotel Radisson Blue, in anul 2008.

Catering: Intelegem faptul ca industria de catering este o industrie care se “misca” foarte repede si constant incercam sa identificam si sa atragem personal de calitate pentru toate nivelurile de cariera. Realizam un process de recrutare complet pentru a atrage si mentine cel mai bun personal pentru locurile vacante si furnizam forta de munca calificata pentru toate nivelurile industriei de catering.

Restaurante: Recrutam personal pentru toate nivelurile de cariera pentru restaurante de tip Quick service, Style Concept, Fine Dining, Fast Food. Suntem reprezentantii unui portofoliu de clienti care ofera salarii competitive, posibilitati de promovare si dezvoltare personala si profesionala.

Citeste mai mult
Chrome